Bouwafval container huren

Heeft u binnenkort een verbouwing voor de deur staan? Dan heeft u waarschijnlijk een bouwafval container nodig. Deze kunt u eenvoudig huren bij Milieuservice Hoeksche Waard. Wij verhuren diverse bouwafval containers op milieuvriendelijke wijze. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Heeft u binnenkort een bouwafval container nodig om uw afval in te kunnen zamelen? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Welke soorten afval kunnen wij voor u inzamelen?

Als u gaat verbouwen krijgt u te maken met verschillende soorten afval. Bij Milieuservice Hoeksche Waard kunnen wij de volgende soorten afval voor u inzamelen:

  • Bouw- en sloopafval
  • Grofafval
  • Schoon hout
  • Schoon puin
  • Groenafval

Het is goed om vooraf goed na te denken over de soorten afval die u verwacht te gaan produceren. Als uw afval bestaat uit voornamelijk oude spullen zal dit waarschijnlijk vallen onder grof afval. Hier vallen bijvoorbeeld matrassen, meubilair, tuinmeubelen en tapijtresten onder. Als u een mix heeft van niet gevaarlijke afvalstoffen die vrijkomen, kunt u kiezen voor een bouw- en sloopafval container. Op onze afvalstoffen pagina vindt u meer informatie over de verschillende soorten afval. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bouwafval container? Neem dan vrijblijvend met ons contact op via de contactpagina.

Verschillende inhoudsmaten

Als u een bouwafval container gaat huren kunt u kiezen uit verschillende soorten containers. Zoals eerder uitgelegd heeft u hier de keuze uit verschillende soorten afval. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende maten. Dit varieert in veel gevallen van 4m3 tot en met 10m3. Het is aan te raden om eerst na te gaan hoeveel afval u denkt te gaan produceren. Wij raden u aan om altijd een grotere bouwafval container te huren dan uw eerste inschatting. De praktijk leert ons namelijk dat er meer afval ontstaat tijdens een verbouwing dan dat er in eerste instantie gedacht werd. Houd hier dus rekening mee.

De gemakken van een HandyBag

Heeft u een kleine verbouwing en denkt u weinig afval te krijgen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een HandyBag aan te schaffen. Een HandyBag is een opvouwbare zak waar u tot 1m3 afval in kunt verzamelen. Het voordeel hiervan is dat u geen parkeerplek hoeft te reserveren en dat u geen afspraak hoeft te maken om een bouwafval container te laten afleveren. Als de HandyBag vol is hoeft u deze niet zelf weg te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is de HandyBag op het trottoir te plaatsen en het nummer wat op de HandyBag staat te bellen. Wij zorgen er dan voor dat de HandyBag binnen anderhalve werkdag bij u wordt opgehaald.

Kiest u voor een bouwafvalcontainer of een HandyBag?

Als u de keuze gaat maken om een bouwafval container te huren of een HandyBag aan te schaffen, is het goed om te bepalen hoeveel afval u verwacht. Als u bijvoorbeeld uw volledige keuken gaat verbouwen, is de kans groot dat u veel afval produceert. Een bouwafvalcontainer huren is dan aan te raden. Heeft u maar een kleine hoeveelheid puinafval? Kies dan voor de eenvoudige HandyBag.

Het milieu is ons uitgangspunt

Als u een bouwafval container gaat huren kunt u dit het beste doen bij Milieuservice Hoeksche Waard. Al sinds 1990 doen wij er alles aan om op een milieuvriendelijke wijze met afval om te gaan. Zo moet in onze ogen afval als basis dienen voor nieuwe eindproducten en als energiebron. Doordat wij als milieuspecialist jarenlange ervaring hebben en ook nog eens over de modernste technieken beschikken, willen we dit realiseren. Daarnaast kunnen wij indien u een zakelijke klant bent, uw bedrijf adviseren en begeleiden om een efficiënt milieubeleid te voeren. Zo doen we er samen met u alles aan om een duurzame toekomst te creëren.

De klant staat centraal

Wilt u een bouwafvalcontainer huren? Kies er dan voor om dit te doen bij Milieuservice Hoeksche Waard. Naast dat milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat, willen wij ook klaar staan voor onze klanten. Daarom leveren wij in de gehele Hoeksche Waard gratis. Daarnaast leveren wij in een groot gedeelte van Zuid-Holland bouwafval containers. Ook als u als zakelijke klant rolcontainers wilt huren kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wij hebben rolcontainers van 240 tot en met 5000 liter in ons assortiment.

Bestel vandaag nog uw bouwafval container

Weet u al welke bouwafval container u gaat bestellen?Plaats deze dan in uw winkelwagen en bestel hem vandaag nog. Indien gewenst kunt u meerdere bouwafval containers bestellen. Zijn er nog onduidelijkheden tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina en stel uw vraag. Wij zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen.